Catering

Mit takar a Catering szolgáltatásunk?

Ha rendezvényét külső helyszínen, esetleg otthonában képzelte el, de a vendéglátásra nincs ideje és energiája, vegye igénybe catering szolgáltatásunkat! Az Ön egyéni igényeinek megfelelően kérhet csupán étel házhozszállítást, de igénybe veheti teljes körű szolgáltatásunkat is, amikor a helyszínre saját munkatársaink közreműködésével a vendéglátás minden terhét átvállaljuk! Kitelepülést 1000 főig tudunk vállalni!

 

Lehetőségek

Privát események

Ilyen események közé soroljuk, születésnap, leánybúcsú, esküvő, lakodalom, fogadásának megszervezését. Legyen szó kisebb baráti összejövetelről, vagy akár egy nagyobb esküvő vendéglátásának szervezéséről, mi segítünk, hogy ízletes falatok kerüljenek az asztalra.
 

Üzleti fogadások

Egy konferencia során elkerülhetetlen és nélkülözhetetlen kávészünetek megtartása, mely során felfrissülnek a gondolatok. Az előadás lezárásaként egy üzleti ebéd állófogadás formájában, vagy akár díszvacsora keretén belül is lehetséges.

Kiváló szakácsaink állítják össze kérésre az étlapot. A szép kiegészítők (chafingek, étkészletek, poharak és a többi), a terítés, a készséges felszolgálás és a mindig friss alapanyagok biztosítják az elégedettséget.

 

Ezért vagyunk jók

Cateringünk sikerességét fiatal, lendületes munkatársainkra, kitűnő szakácsainkra alapozzuk, akiknek rugalmas, gyors gondolkodása lehetővé teszi, hogy maximálisan eleget tegyünk az Ön igényeinek. 


Fel